LOST Karakter Bağlantıları 2: Sawyer

Farklı kişiliğiyle ve diğer karakterler gibi ilginç hayat öyküsüyle ön plana çıkan Sawyer'in diğer karakterlerle mazisinin derin olduğu söylenemez. İşte Sawyer'in diğer karakterlerle geçmişteki bağlantıları:
>Ana Lucia: (Two For The Road) Avustralya'da yol üstü bir barın dışında Ana Lucia ve Christian otururken, Sawyer adında bir Amerikalı ile karşılaşırlar. Daha sonraları Sawyer ve Christian birkaç kez barda bir araya gelir ve Christian'ın oğlu, Jack hakkında sohbet ederler.
>Kate: (Left Behind) "Onu hapise tık!" Kate, Sawyer'ın sevgilisi olan Cassidy ile karşılaşır. Sawyer, Cassidy'i dolandırmıştır ve bunu öğrenen Kate, ona polisi cağırmasını ve Sawyer'ı (Kate, onun Sawyer olduğunu asla bilmeyecektir.) hapse tıkmasını tavsiye eder. Bu tavsiye ile Kate, Sawyer'ın hayatını bilmeksizin etkiler.
>Boone: (Hearts & Minds) İki Amerikalının karşılaşması için bir Avustralya karakolundan daha iyi bir yer var mıdır? (!) Karakolda Sawyer'dan ülkeyi terk etmesi istenmektedir. Bu arada aynı karakolda Boone, Shannon'un erkek arkadaşı hakkında şikayet dilekçesi doldurmaktadır.
Not.1: Parantez içinde ilgili bölüm ya da bölümlerin adları yazmaktadır.
Not.2: Kaynak abc.com

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!