LOST Karakter Bağlantıları 1: Jack

İşte cerrahımız Jack'in diğer karakterlerle bağlantıları:
>Claire: (Par Avion) Jack'in babası Christian Shephard'ın, Claire'in annesiyle yaşadığı gizli ilişkisinden olan gayrı resmi kızıdır. Yani Jack'in üvey kardeşidir. Henüz Jack ve Claire'ın bundan haberi yok.
>Desmond: (Man of Science, Man of Faith) Desmond botla dünya turuna çıkmadan önce stadyum merdivenlerinde koşarak antreman yapmaktadır. Bu sırada spor yapan genç bir doktorla - Dr. Jack Shephard'la - tanışır ve aralarında kısa bir konuşma gerçekleşir. "See you in another life brothe' "
>Hurley: (The Beginning of the End) Açığa çıkmasını istemediği birşeyi Hurley'nin söyleyeceğinden endişe eden Jack, onu Santa Rosa hastanesinde ziyaret eder. Hurley ise hata yaptıklarını ve geri dönmeleri gerektiğini söyler.
>Jin: (White Rabbit) Oceanic 815 uçuşundan hemen önce Sidney'de havaalanında Jack yetkililerle babasının cenazesinin uçakta taşınması konusunda tartışmaktadır. Bu sırada, kuyrukta Jack'in arkasında sabırla bekleyen kişi Jin'dir.
>Kate: (Through the Looking Glass) Los Angeles Havaalanı dışında Jack'le buluşur. Jack, Kate'i adaya geri dönmek için ikna etmeye çalışır. "We have to go back, Kate!"
>Shannon: (Man of Science, Man of Faith & Abandoned) Jack bir trafik kazasında yaralanıp çalıştığı hastaneye getirilen iki kişiden birini kurtarır - kurtardığı bu kadınla, Sarah'la, gelecekte evlenir - , diğeri ise ölür. Ölen adamın adı Adam Rutherford'tur ve Shannon'un babasıdır.
>Ana Lucia (Exodus, Part 1) Oceanic 815 uçuşunu beklerken havaalanı barında vakit geçiren ikili karşılaşır ve kısa bir sohbet geçer aralarında. Bu sohbetten anladığımız kadarıyla bu, ikilinin ilk karşılaşması değildir.
Not.1: Parantez içinde ilgili bölüm ya da bölümlerin adları yazmaktadır.
Not.2: Kaynak abc.com

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!