Man of Steel 3. Fragman ve Film Müziği


Uzun zamandan beri merakla beklediğim yeni Superman filmi Man of Steel'in vizyona girmesine az bir zaman kala (2 ay çok az sayılmasa da) yeni bir fragmanı yayınlandı. The Dark Knight serisi ile Batman karakterini unutulmaz biçimde ele alan Christopher Nolan'ın (Inception ve The Prestige diğer önemli eserlerinden) yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu ortak yazdığı filmin yönetmeni ise Zack Snyder (300 Spartalı ve Watchman'in yönetmeni). Superman'i Henry Cavill'in canlandırdığı filmin kadrosunda Russell Crowe ve Kevin Costner da yer alıyor.



"Yeni Superman Serisi: Man of Steel" yazımda öncek iki fragmanı ve film hakkında daha fazla detayı bulabilirsiniz. O yazımda Hollywood'un ünlü bestecisi Hans Zimmer'ın (Karayip Korsanları, Kara Şövalye, Son Samuray, Kara Şahin Düştü, Görevimiz Tehlike gibi efsane film müziklerinin bestecisi) yeni Superman filminin müziğini hazırlamakla uğraştığından bahsetmiştim. Usta bestecinin merakla beklenen müziği bu fragmana eşlik ediyor.

Hikayesiyle, görsel efektleriyle ve oyunculuklarıyla çok iyi bir filmin bizi beklediğini fragmanda görüyoruz. Ancak Hans Zimmer'ın hazırladığı Superman müziği bence eski Superman filmlerindeki, John Williams imzalı müzik kadar karakteristik ve özgün olmamış.
 


Man of Steel 21 Haziran'da Türkiye'de gösterime girecek.

1 yorum :

Calan muzik pek bir seye benzemiyor. Nerde the dark knight muzikleri.

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!