Euro 2008'e Doğru

Futbolseverler heyecanla Haziran ayındaki futbol şölenini bekliyorlar. Dört gruptaki on altı takımdan birisi de Türkiye. Dünya Kupası'na iki kez, Avrupa Kupası'na ise bu yılki katılımı hariç yine iki kez katılan Milli Takım'ı böyle büyük bir organizasyonda yeniden izlemek çok güzel olacak. Sadece iki kez katıldığı FIFA Dünya Kupası'nda üçüncü olan takımımız, Euro 2004 ve Fifa 2006'ya giden yolda elemeleri geçememişti.

Avusturya ve İsviçre'nin ortak organizasyonu 7 - 29 Haziran arasında. Euro 2008'i beklerken DRT23'te Avrupa Kupası ile ilgili yazılar zaman zaman yayınlanacak ve futbolseverler, kupanın atmosferine şimdiden girmeye başlayacak.

Türkiye Milli Takımı'nın en büyük başarısı 2002'deki dünya üçüncülüğü. O Haziran ayı unutulmaz. Zaten her dönem sabırsızlıkla beklenen Dünya Kupası'nın heyecanı, keyfi bir de Milli Takım'ımızın başarısıyla birleşmişti. Her zaferden sonra sokaklar, caddeler bayram yerine dönmüştü. Şimdi biraz nostalji diyorum ve sizleri Fifa 2002'nin en güzel 10 hareketiyle başbaşa bırakıyorum. En güzel 10 hareketten 2'si Türk oyunculardan...

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!