DRT23 4 Yaşında!


2008 yılının soğuk bir Şubat günü yeni açtığım bloguma ilk gönderimi yazmıştım. Herkes gibi bir heyecanla blog dünyasına giriş yapmıştım. Biliyordum ki birçok kişi kısa sürede hevesini yitiriyordu ve blogunu ya kaldırıyordu ya da internetin ücra bir köşesinde başıboş bırakıyordu. Acaba ben de bir süre sonra aynı duruma düşecek miydim? Bu sadece bir heves miydi?

Eğer öyle olsaydı, bugün bu yazıyı yazıyor olamazdım. O soğuk Şubat gününden, 5 Şubat 2008'den, tam 4 sene sonra yine aynı günde aynı heyecanla yazmaya devam ediyorum. Belki ilk günlerde olduğu kadar sık yazamıyorum ama ilk fırsatta bloguma eklemek için beklettiğim fikirlerimi bir notepad dosyasında saklıyorum ki yoğunluktan yazmaya fırsat bulamadığım konuları unutmayayım.

Umarım bloguma yazmaya daha uzun yıllar devam ederim. Buraya yazılanları okuyup onlara değer katan okura sevgilerle...

Nice yıllara DRT23!

İlgili yazılar:

8 yorum

Gerçekten takdir ettiğim bir blogun var Gürkan kardeşim. Belki çoğu kişi okumasada,yorum yapmasada{bunlara bende dahilim} bil ki yazma aşkın ve şevkin beni kendine hayran bırakıyor. Nice yıllara diyorum DRT23...

Yanıtla

@ Enes İLHAN,

Eyvallah Enes kardeş.

Bu arada sanırım blogunun temasını değiştiriyorsun. Girişte çıkan "under construction" animasyonu da çok güzel. Yeni temanı merakla bekliyorum.

Yanıtla

Aslında takip etmek istediğim blogculardan birisisin ama izleyici gadgeti olmayınca unutuyorum bazen :)
Neyse yeni yaşı kutlu olsun blogunun :)

Yanıtla

@ Hit Adam,

Teşekkür ederim. Çok fazla blog takip edemiyorum. Kendi blogumun da takip edilmesini kolaylaştıracak şeylerle pek ilgilenemdim belki de. Aslında bu konuda bazı iyileştirmeler yapmalıyım sanırım. Tavsiyen için sağol.

Yanıtla

Farkedilmesi ve daha sosyal olması için çok tembih ettim ama nato kafa nato mermer.

Nice senelere...

Yanıtla

@ MaFiAMaX;

Yakışıyor mu sana böyle konuşmak! :) Ne yapalım ya senin de bildiğin gibi zamanım çok kısıtlı. Facebook, twitter vs. zaten kullanmıyorum. Reklam almadığım gibi vermiyorum da. Her gördüğüm bloga karşılıklı link teklif etmiyorum. Geriye bir sürü blog takip edip yorum bırakmak kalıyor sürekli ki insanlar blogumu keşfetsin. Ama bunun için de zamanım yok.

Yanıtla

@ CraLBilogcu;

Teşekkür ederim.

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!