Sahte Milli Takım


Zaman zaman dünyada öyle absürt şeyler oluyor ki insan hiçbir anlam veremiyor. Haberleri okurken ntvmsnbc'nin sitesinde çok tuhaf bir haberle karşılaştım. Haberin kendisi normal de hikayesi sıradışı. İnanılmaz ama bir futbol milli maçında yer alan takımlardan biri sahte! Evet, bildiğimiz sahte!

Buradaki habere göre, Arap ülkesi Bahreyn ile Afrika ülkesi Togo hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş. Milli takımların bu mücadelesi Bahreyn'in 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlanmış. 7 Eylül'de oynanan maçta başlangıçta herşey normal görünüyor. Ancak daha sonra anlaşılıyor ki Togo milli futbol takımı Bahreyn'e hiç gitmemiş.

Doğal olarak maç skoru geçersiz sayılıyor. FIFA da olayı soruşturmaya başlamış. Ama insanın aklı almıyor: Kim di o futbolcular o zaman? Kim, niye böyle birşey yapar ki? Hadi yaptı diyelim, bu nasıl profesyonel bir sahtekarlıktır ki kimse birşey anlamadı? Hepsini geçelim, bir teknik direktör ya da futbolcu kimle karşılaşacağını bilmez mi yahu?

Gerçekten çok tuhaf! Neyse, araştırma sonucu işin arka planı açığa çıkar herhalde. Belki de birileri sadece eğlenmek istemiştir! Unutulmaz bir anı olmuştur sahtekarlar için de...

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!