En İyi Blogger Tema Kaynakları


Her site gibi bloglar da içerik kadar iyi bir görsellikle hitap etmek ister ziyaretçisine. Çünkü bir sitede ziyaretçi üzerinde izlenim bırakan ilk öge tasarımdır. Tasarımın takipçi kitlesine ve sitenin karakterine uygun olması ve kullanım kolaylığı tema tasarımının çıkış noktasıdır. Bloggerlar da bu kriterlere uygun bir temaya ihtiyaç duyarlar. Yeterli bilgisi ve tecrübesi olanlar kendi tasarımlarını yaparken, diğer kullanıcılar hazır temalara yönelir.

Yaklaşık iki yıl önce blog yazmaya başladığımda Blogger için mevcut olan tema sayısı oldukça kısıtlıydı. Ancak bugünlerde hemen her arayışa hitap eden yüzlerce hazır tema blogları renklendirmeyi bekliyor. Üstelik bunların birçoğu diğer Bloggerlarca hazırlanmış ücretsiz temalar. İçinize sinen bir temayı bulduktan sonra bunu kendi blogunuza uygulamak çoğu kez birkaç dakikanızı alır.

DRT23, tema arayışınızı kolaylaştırmak için bünyesinde yüzlerce temayı barındıran Blogger tema kaynaklarının en iyilerini bir araya getirdi. Şimdi farenize sıkı tutunun ve alıcı gözüyle veya sadece ilham almak için en yeni Blogger temalarını inceleyin:

(Sitelere ulaşmak için logoları tıklayın.)


En geniş (Yaklaşık 1300 tema ve bu sayı her geçen gün artıyor.) seçenek yelpazesi ve kalitesiyle en iyi Blogger tema kaynaklarının başında geliyor.


Yapısal ve görsel özellikleriyle çok çeşitli Blogger temalarını sunuyor.


Özellikle Wordpress'ten çevrilmiş Blogger temaları için iyi bir kaynak. Ancak bazı temaları ücretli.


Blogger tasarımcılarının farklı tema örnekleri sunuluyor.


Ünlü blog sitesi, her yerde bulamayacağınız bazı temaları bir araya getirmiş.


Farklı birşeyler arıyorsanız bir de DRT23'ün Gallery23'üne göz atın.

3 yorum

Çok teşekkur ederim :) ben blogumda sizin temanizi kullaniyorum..

Yanıtla

@ Navio.XII,
Yorumunda bahsettiğin temanın Gallery23 temalarından biri olduğunu düşünerek cevap vermiştim. Ancak DRT23'te kullandığım ve başkalarının kullanımına açmadığım SumTech'i kullanmaya başlamışsın. Blog dünyasında yeni olduğun için anlayışla karşılıyor ve bunun bilinçli olarak yapılmış bir "çalma" eylemi olmadığını düşünüyorum. Çünkü aksi durumda suç işlemiş oluyorsun. SumTech'i kullandığın bloglarına da yorum olarak uyarı yazısını bıraktım. Umarım en kısa sürede SumTech'i bloglarından kaldırırsın.

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!