KalemKurusu Edebiyat Yarışması

Bazen konuşmak yetmez. Kalemi elimize alma ihtiyacı duyarız. En güzel sözcükler yan yana gelir de duygularımıza tercüman olur. Sanki kalemin ucundan akıp boş sayfaya anlam kazandıran şey mürekkep değil de düşüncelerimizin, hislerimizin somutlaşmış halidir.

Kalem yerine klavye de olsa ara sıra bir şeyler yazmaktan hoşlanıyorsanız yazdıklarınızı paylaşmak ve belki de ödüllendirilmek için güzel bir fırsatınız var. KalemKurusu grubunun başlattığı girişim ile yakın zamanda 1. Edebiyat Yarışması gerçekleşecek. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Size tavsiyem, site şu anda - bu yazının yazıldığı gün itibariyle - yapım aşamasında olduğundan siteyi zaman zaman ziyaret edip son gelişmelerden haberdar olmanız. Ayrıca sitedeki iletişim bilgileri aracılığıyla ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Ben bu ve benzeri girişimleri takdirle karşılıyorum ve elimden geldiğince destekliyorum. Güzel ve faydalı bir organizasyon olmasını diliyorum.

Yarışmaya ön kayıtlar başladı bile. Bu yüzden katılmak istiyorsanız acele edin!

Not: DRT23 reklam yayınlamama ilkesine devam etmektedir. Yarışmayla ilgili blogda yer alan banner (tanıtıcı görsel) ve yazılar destek amaçlıdır ve ticari değildir.

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!