En Sevdiğiniz Lost Sahnesini Seçin

Lost'ta geride kalan dört sezonda sizi en çok etkileyen, hala unutamadığınız sahne hangisi? O kadar çok şey oldu ki ve neredeyse her bölümü harikaydı, seçim yapmak kolay değil dediğinizi duyar gibiyim. Dizinin Birleşik Devletler'deki yayıncısı abc kanalı, internet sitesinde Lost hayranlarına şimdi bu soruyu soruyor.

abc internet sitesi daha önce de Lost'la ilgili birçok interaktif uygulama yapmıştı. Sanırım bunlardan en ilginci Find 815 adlı online oyundu. abc yeni sezon öncesi izleyicinin dikkatini çekmek için bir süredir tanıtım videoları yayınlıyordu. Şimdi de sitede geçen dört sezondaki en etkileyici, en unutulmaz sahneyi Lost hayranlarına seçtiriyorlar. Her sezondan onlar tarafından seçilmiş videolar ikili ikili karşılaştırılıyor. İzledikten sonra ikisi arasında seçim yapıp diğer karşılaştırmaya geçiyorsunuz. Ancak bazen seçim yapmakta zorlanabilirsiniz; zira çok iyi sahneler karşı karşıya getirilmiş.

Dört tur halinde elemeli olarak ilerleyen sahne yarışının galibi, yani Lost'cuların dört sezonda en beğendiği sahne Şubat ayında belli olacak. Siz de Lost anılarınızda kısa bir gezintiye çıkın ve en iyi sahneyi seçin.

En sevdiğiniz Lost sahnesini seçin!

2 yorum

Bence Lost'un en unutulmaz sahnesi,Charlie'nin öldüğü sahneydi. Ve tabii, Desmound'un Charlie'ye, onun öleceğini söylediği andan itibaren yazdığı "en unutulmaz 5 anım" yazısı... yazının en sonunda Claire ile tanışması vardı.
Charlie ölmemesi gereken bir karekterdi. Ama ölümü bu kadar güzel anlatılan başka bir karekter de olamazdı...

Yanıtla

Charlie'nin öldüğü sahne yarışmanın üçüncü turunda Lost'un 1. sezon 1. bölüm başındaki sahneyle şu anda yarışıyor. Gerçekten çok duygusal bir sahneydi. Bununla beraber benim favorim Desmond'ın sevgilisiyle telefonda konuştuğu sahne. Belki bu iki sahne finalde karşı karşıya gelebilir.

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!