Erken Seçim DRT23'te


Malum, siyaset yine çok sıcak, Ankara yine çok hareketli. Siyasi partiler gelecek yıl yapılacak genel seçimler için yaz sonrası yoğun bir propaganda sürecine girecek gibi görünüyor. Henüz seçim sıcağı bastırmadan, fakat yaz sıcağının bastırmakta olduğu şu günlerde DRT23 seçmenin nabzını blogda tutuyor. Temmuz sonuna kadar blogun yan kısmında yer alan seçim anketine oy verin, Türkiye seçime nasıl bir havada gidiyor hep birlikte görelim.

Açılım siyaseti AKP'ye gerçekten de kan kaybettirecek mi? BDP, yenilenen yüzüyle (parti adı, amblemi vs.) seçmene gerçekten yeni birşeyler vaad edebilecek mi; ya da açılım süreci BDP'nin mi işine yarayacak?

Yeni başkan, yeni kadro, yeni hava! CHP, Kemal Kılıçdaroğlu ile yakaladığı rüzgarla, çiçeği burnunda parti başkanının dediği gibi "iktidara koşacak" mı? İşsizliğin yüzde onlara vadığı ortamda ekonomi vaadleri seçmen üzerinde etkili olabilecek mi?

Hareketli siyaset ortamında nispeten sessizce muhalefet görevini sürdüren MHP, açılım sürecinde oyların akacağı sürpriz parti olabilir mi?

Seçimlerden önce, yaz boyunca (Haziran ve Temmuz aylarında) blog okuyucusu oyunu kullanıyor, erken seçim DRT23'te yapılıyor! Üstelik oy vermede yaş sınırı da yok. Şimdi tek tıkla seçimini yap. İstersen yorumunu yaz, düşünceni paylaş.

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!