Stankovic'ten Muhteşem Bir Gol



İtalya birinci futbol ligi olan Seria A'da bu hafta sonu (17 Ekim Cumartesi) oynanan Cenova - Inter maçında, futbol sahalarında ender rastladığımız türden bir gol kaydedildi. İlk yarının uzatma dakikalarında (45+4. dakika) Interli golcü Stankovic orta sahadan, gelişine vurduğu topu ağlara göndermeyi başardı. Bu sıradışı golü yukarıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Cambiasso (6') ve Balotelli (31') kaydettikleri gollerle takımlarını Cenova (Genoa) deplasmanında 2-0 öne geçirmişlerdi. İlk yarının uzatmaları oynanırken Cenova kalecisi Amelia, kalesinden açılmış halde önündeki topu uzaklaştırmaya çalışırken adeta Interli yıldız oyuncu Stankovic'e asist yaptı. Tecrübeli golcü gelişine vurduğu topu orta sahadan boş kaleye göndermeyi başardı. Orta sahadan atılmış az sayıdaki gol arasına giren Stankovic'in bu golü, topun kaleye gelişine vurularak gönderilmesi bakımından daha nadir bir gol.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Vieira (66') ve Maicon (71') attıkları gollerle maçın 5-0 bitmesini sağladı. Puanını 19'a çıkaran Inter, maç fazlasıyla Sampdoria'nın 3 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Cenova ise 8 haftada topladığı 13 puanla 5. sırada yer alıyor.

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!