DRT23 1 Yaşında!

Hiçbir insan birinci doğum gününü hatırlamaz. O günün öneminin yaşarken farkında olmaz. Ancak onun doğumunu dört gözle bekleyen ve sonra onu bu dünyadaki ilk anından beri yalnız bırakmayan ebeveynleri bu doğum gününün öneminin farkındadırlar. Aslında bugün bir bakıma buna benzer birşey yaşıyorum. DRT23 yayına başlayalı tam bir yıl oldu. Birinci yılını kutladığım blogumun bundan haberi yok ve asla olmayacak :) Ancak bugün benim için önemli bir gün.

Bugün benim için önemli bir gün, çünkü geride kalan bir yılda bu bloga yadsınamayacak kadar çok zaman harcadım. Başlangıçtaki hedefim fikirlerimi özgürce insanlarla paylaşmaktı ve bu blog üzerine düşen bu görevi yerine getirerek emeklerimin karşılığını vermiş oldu. O halde yola devam etmek için şimdilik bir engel yokmuş gibi görünüyor.

Bugüne kadar DRT23'ü takip eden, yorumlarıyla ve anketlere verdikleri cevaplarla fikir paylaşımına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum! Umarım bu paylaşım daha çok uzun yıllar, artan ilgiyle sürer.

3 yorum

Nice senelere Gürkan kardeşim 1. yılın hayırlı olsun.İnşallah bundan sonraki senelerde güzel yazılarını okumak temennisiyle...



Enes İLHAN

Yanıtla

Yürü be koçum. Kim tutar seni. Senin içinde bu yazma hevesi oldukça ben bile seni tutamam :))

Abisinin biricik inatçı kardeşi.

Yanıtla

@ Enes,
Güzel temennilerin için çok sağol kardeşim.

@ MaFiAMaX
Sen de sağol. Ama buraya da yazıyorum: Ben inatçı değilim!

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!