2008'in Rüya Kadrosu


Her yeni yılla birlikte geride kalan yıla dair birçok şey gözden geçirilir. UEFA futbol severlerden geçen yılı değerlendirmelerini ve en iyi kadroyu belirlemelerini istemişti. Uefa.com da yapılan anket sonuçları açıklandı. İşte 2008 yılının en iyi futbolcuları, en iyi kadrosu:

Iker Casillas (Real Madrid & İspanya); Sergio Ramos (Real Madrid & İspanya), John Terry (Chelsea & İngiltere), Carles Puyol (Barcelona & İspanya), Philipp Lahm (Bayern Münih & Almanya); Cristiano Ronaldo (Manchester United & Portekiz), Xavi Hernández (Barcelona & İspanya), Cesc Fàbregas (Arsenal & İspanya), Franck Ribéry (Bayern Münih & Fransa); Lionel Messi (Barcelona & Arjantin), Fernando Torres (Liverpool & İspanya).

256 bin kullanıcının 3.3 milyon oy ile belirlediği yılın takımında Euro 2008'in şampiyonu İspanya Milli Takımı'ndan 6 oyuncu yer alıyor. Kulüp takımı olarak Barcelona 3 oyuncuyla rüya takımda temsil ediliyor.

Birçok futbol sever tarafından dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterilen Casillas geçen yıl olduğu gibi bu yılda rüya takımın eldiveni. FIFA tarafından 2008 yılının en iyi futblcusu seçilen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Euro 2008'in en değerli oyuncusu Xavi ile birlikte orta sahada yer alan isimlerden. Galatasaray'ın değerini bilemediği Franck Ribery de takımda yerini alıyor. Futbol sihirbazı Messi, Liverpool'un golcüsü Fernando Torres ile yılın kadrosunda ileri uçta yer alıyor.

Her teknik direktörün takımında görmek isteyeceği yıldızlar futbol severlerin oylarıyla zihinlerde bir araya geldi. Bu rüya takımın başına seçilen teknik adam ise Manchester United'ın efsaneleşen menajeri Sir Alex Ferguson.

10 yorum

kale=cech
defans=terry puyol sergio ramos maicon
ortasaha=messi ronaldo arshavin nani
forvet=eto agüero

Yanıtla

tamam süper kadro ama kanatta Cris oynamalı

Yanıtla

kaptan Terry olmalı

Yanıtla

casillas
alves ferdınand puyol evra
c.ronaldo cesh fabregas xavi messi
torres eto'o
kaptan ferdınand.. bu takımın sırtı yere gelmez arkadaslar...

Yanıtla

@ 04 Mayıs,

Gerçekten de böyle bir takımın sırtı yere gelmezdi.

Yanıtla

cesar
ramos,terry,ferdinand,marcelo
c.ronaldo,xavi,gerrard,arda
ibrahimovic,torres

işte bu takımı yenen çıkmazzz.....

Yanıtla

kale:cesar
def:ramos,puyol,terry,marcelo
ort:kaka,xavi,lampard,messi
for:zlatan,villa(torres)
ronaldoyu kişiliğinden dolayı almadım!

Yanıtla

@ozcan
Güzel kadro düşünmüşsün. Ronaldo'nun karakteri konusunda ben de hemfikirim. Bir gazetede okuduğum habere göre "Messi'nin kıskanılacak bir yönü yok. Ben en iyi futbolcuyum," gibisinden birşeyler söylemiş. Daha mütevazi olabilirmiş!

Yanıtla

Benim Kadrom
Kaleci: P.Cech
Defans: Richards,Terry,Ramos,Bale
Orta : Saha:Matuidi,C.Ronaldo,Messi,Dos Santos
Forvet: Rooney,Alexandre Pato

Dos Santos,Anderson,Nani Değişmeli Oynatıyorum.

Yanıtla

Casillas
Ramos-Pique-Thiago Silva-Gareth Bale

Messi-Xavi-Kaka(İniesta)-Ronaldo


Falcao-İbrahimovic(Rooney)

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!