Terminator: The Sarrah Connor Chronicles

1990'lı yıllarda nam salan ünlü bilim kurgu film Terminator'un televizyon dizisinin yapıldığı hakkında haberleri geçen birkaç ay içerisinde almıştık. Birçok Amerikan dizisini ülkemize getiren ve kaliteli dizi açığını kapatan Cnbc-e, Terminator dizisini gelecek sezondan itibaren yayımlayacak ve Türk izleyicisiyle buluşturacak.
Arnold Schwarzenegger'in eşsiz performansı ile hafızalara kazınan filmin konusu Skynet adlı sistemin meydana getirdiği "kıyamet" ve devamında insan ve makine arasındaki mücadeleydi. Filmde, gelecekte direnişin öncüsü olacak John Connor ve onun annesi Sarah'ın mücadelesi, gelecekten gelen T serisi robotların onlara yardımı ve yine gelecekten gelen kötü robotlara karşı onları savunması anlatılıyordu. Dizinin konusu ise filmin ikinci ve üçüncü bölümleri arasındaki olayları konu alıyor. Sarah bu kez yine gelecekten gelen robotlar ile ajanlara karşı mücadele edecek ve Skynet'i engellemeye çalışacak. Arnold'un yokluğunda Sarah'a yardım edecek yok edici dişi - bir robot için bu terimi kullanmak ne kadar doğruysa - olacak.
Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Yok edici: Sarah Connor Günlükleri) adlı dizide Sarah'ı İngiliz oyuncu Lena Headey, koruyucu dişi terminatörü ise Amerikalı oyuncu Summer Glau canlandırıyor.
Dizinin birinci sezonu geçen kış Amerika'da Fox kanalında yayımlandı. Yazarlar grevinden etkilenen dizi 9 bölüm sürdü. Yeni sezonu gelecek yayın döneminde yayımlanacak. Ülkemizde ise dizi ilk sezonu itibariyle gelecek yayın döneminde Cnbc-e'de yayımlanacak. Henüz kanal yayım zamanı hakkında bilgi vermedi. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağım.
Terminator filmleri oldukça heyecanlı ve etkileyiciydi. Umarım dizisi de aynı kalitede olur. Bir izlenim oluşturması adına dizinin Fox kanalına ait internet sitesindeki videosunu buradan izleyebilirsiniz. Bir not: bu videonun başında birkaç saniyelik reklam var; yanlış link olduğunu düşünmeyin ve biraz sabırlı olun!
Güncelleme: Terminator: The Sarrah Connor Chronicles dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizi 14 Eylül Pazar gününden itibaren her pazar saat 21.00'de, Cnbc-e'de yayımlanacak.

1 yorum :

Gerçekten güzel bir dizi olacağa benziyor kaçırmayacağım:)

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!