Net Theme

DRT23 gururla sunar: Net Theme!
Bir blogda içerik kadar olmasa da temanın da önemi vardır. DRT23 için tema hazırlama ya da özelleştirme maceralarımda kazandığım deneyimle ben de yeni bir tema hazırladım: Net Theme. Fakat bu temayı kendim için değil, Blogger dünyası için hazırladım. Nitekim, Blogger'ın eksiklerinden biri, rakibi Wordpress kadar tema zenginliğinin olmaması. Ancak, Blogger kullanıcıları bu eksiği gidermek için Google'dan çok çalışıyor gibi!
Neyse, Net Theme'e geri dönersek, öncelikle bu temayı hazırlarken sade fakat dikkat çekici olmasına özen gösterdim. Yenilkçi havası blogunuzu güçlendirecektir. Estetiğinin yanında alt yapısına da eğildim. Bu temada Blogger'in yeni özelliği olan "katıştırılmış yorum formu" hazır olarak geliyor. Ayrıca özelleştirmesi oldukça kolay bir üst menüsü de var. Yine her yazının altında "Ekle Bunu" butonu da hazır olarak geliyor. İnternet Explorer ve Mozilla Firefox'ta çalışırken bir sorun çıkarmadığını da gözlemledim. Yine de bir sorun çıkarsa düzeltmek için elimden geleni yaparım.
Net Theme demosu, Net Theme için açtığım www.nettheme.blogspot.com adresinde yayında. Her türlü bilgi ve yardıma da bu adresten ulaşabilirsiniz. Ayrıca Net Theme kod dosyasını da bu siteden indirebilirsiniz.
Net Theme, henüz tanıtımını yapmadığım halde bir kez indirilmiş. Umarım sizler de beğenirsiniz. Net Theme hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

6 yorum

Eline sağlık Drt gerçekten çok hoş bir tema yapmışsın.Böyle bir tema yapıyorsun ve 1 yorum bile gelmiyor.Çok ilginç gerçekten insanlar emeğe hiçbir zaman saygı duymuyacaklar mı DRT ?
Neyse bu konu uzadıkça uzar tema tekrardan çok güzel olmuş.Diğer temalarla görüşmek üzere inşallah...

Yanıtla

@Enes
Ben de ne zaman birileri görecek ve değerlendirecek diye merak ediyordum. Tema hazırlamakla sürekli ilgilenmiyorum ama arada bir uğraşıyorum. Kendi blogum için uğraşırken öğrendiklerimle blogger alemine yeni tema katmak güzel. Ama ne yazık ki yorum gelmeyince herhalde bunları kendi kendime yapıyorum diye düşünüyor insan ve tema ile uğraşmaktan soğuyor. Halbuki Wordpress'e göre Blogger da tema çeşitliliği kısıtlı. Yeni Blogger temalarına gerek var.
Neyse yorumun ve desteğin için çok teşekkürler.

Yanıtla

Güzel, gerçekten güzel. Kırmızı, gri ve beyaz bir arada çok oturaklı ve gösterişli duruyorlar.
Elinize sağlık...

Yanıtla

@FTRR
Beğendiğine sevindim. Teşekkürler...

Yanıtla

Selam.Tema ararken blogunu rastgele gördüm.Adresini daha önceden görmüştüm ama bu ilk girişim.Gerçekten kaliteli temalar yapmışsın.Bu temanı test edicem ayarlarını yaptıktan sonra kullanmayı düşünüyorum..

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!