2007'nin Ünlü Gafları

Ünlü olmak zordur derler hep. Ünlü olmadığım için bunun ne kadar doğru olduğunu bilemiyorum ama bence şöhreti kaldırabilen var, kaldıramayan var. Daha zor olan ise milyonların tanıdığı biriyken canlı yayına katılmak. Ünlünün canlı yayında yapacağı bir hareket ya da söyleyeceği bir söz çok etkili olabilir; hatta binlerce hayranını kaybetmesine bile neden olabilir.
Ünlülerin gafları ise "dilin kemiği yoktur" sözünü hatırlattığı gibi "bilmediğin konuda sus" öğüdünü de aklımıza getiriyor. İşte 2007 yılının gafları:
ATA: VERİCEN Mİ?: Beyaz Show’a konuk olan Ata Demirer, canlı yayında unutulmaz söze imzayı attı. Yayına telefonla bağlanan bir seyirci Ata’ya ‘Kız arkadaşın var mı?’ diye sorunca, Demirer bombayı patlatmıştı: ‘Ne yapıcan, vericen mi?’
BAKİRE DEĞİL RAHİBE: Hayatında ilişkiler yaşadığını anlatmaya çalışan Ebru Elver, “Bakire değilim. Ay rahibe değilim” demişti.
MAZHAR: KAŞAR: 2’nci Beyaz Show kazazedesi ise Mazhar Alanson’du. Seyirciye yaşını soran Beyaz, 41 cevabını aldı. Mazhar, ağzından ‘Kaşaaar’ lafını kaçırdı.
KÜFÜRSÜZ FUTBOL: Maç özeti verilirken rejiyi fırçalayan Yüzde 100 Futbol’un spikeri Güntekin Onay, yayına alındı. ‘Bitir demediniz mi ulan’ diye çıkışan Onay, istifini bozmadan devam etti.
HELİN VE LAİKLİK: Artık köşe yazarlığı yapan Helin Avşar, "Her şeyin laik olmasını istiyorum. Ne Mutlu Türkiye" demişti.
EŞEKOĞLUEŞEK TİGANA: Sanlı Sarıalioğlu, devre arasındaki reklamda Tigana hakkında konuşurken sesi televizyonda duyuldu: Bobo’yu sol açık oynattı eşekoğlueşek.
MUSTAFA MUHABBETİ SEVMEDİ: Okan Bayülgen’in Makina’sında Tayfun Duygulu’nun çok konuşmasına kızan Mustafa Topaloğlu, “Muhabbetin ağzına s..tınız. Ne anlatıyorum, bu ne anlatıyor” dedi.
SERAY’DAN ATATÜRK ‘YORUMU’: ‘Latife ve Fikriye’ adlı tiyatro oyununu değerlendiren Seray Sever, “Atatürk, hem Kurtuluş Savaşı’nı yapmış, hem de iki kadını birden idare etmiş. O bile böyleyse Türk erkekleri ne yapmaz ” demişti.
Kaynak: Akşam Gazetesi

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!