Komedi Dükkanı Star Tv'de


Malumunuz son birkaç sezondur televizyon kanallarında sahne performansına dayalı komedi programları önem kazandı. Bu furyada belki en öne çıkan yapım Kanal D'nin Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı oldu ama aslında başka programlarda yapıldı. Bunlardan bazıları devam ederken bazılarının ömrü uzun olmadı. Sanırım bu akımın öncüsü diyebileceğimiz Komedi Dükkanı ise bir yılı aşkın süredir ekranlardan uzaktı. Sadık izleyici kitlesine kendini özleten yapım yeni sezonda yeniden ekranlarda olacak.

İlk kez 2007 yılında TV8'de yayınlandıktan sonra Komedi Dükkanı, farklı tarzıyla kısa sürede başarıyı yakaladı. Sonraki sezonda Salih Kalyon'suz yoluna devam eden program TRT 1 ekranlarında kendine yer buldu. Fakat Tolga Çevik'in askerlik görevi nedeniyle mecburi ara veren program yeni sezonda Star Tv'de macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Habertürk'e verdiği röportajda yetenekli oyuncu Tolga Çevik, Komedi Dükkanı fikrinin evde bulaşık yıkarken aklına geldiğini söylemiş. Aynı röportajda programın dört yıllık hikayesinin olduğunu ve bunun yaklaşık yarısının tamamlandığını da açıklamış. Buna göre Komedi Dükkanı büyük bir ihtimalle gelecek iki yıl boyunca izleyicilerini güldürmeye devam edecek.

Ben de Tolga Çevik'in askerden dönmesini bekliyordum. Umarım program aynı kaliteyle yoluna devam eder. Belki bir iki sürpriz yenilik de yeni dönem için uygun olabilir. Kepenklerini yeniden açan Komedi Dükkanı'na hayırlı işler diliyorum!

4 yorum

Öncelikle yazmış olduğunuz yazıyı tamamen öznel buluyorum. Kesinlikle bu programı çok itici ve gereksiz olduğu kanaatindeyim. Star tv için yazık olcak...

Yanıtla

@ Adsız,

"Star tv için yazık olacak..."

Bence Star için sizin endişelenmenize gerek yok. Zaten TV8 ve TRT1'de reyting açısından da kendisini göstermiş bir program.

Yanıtla

TRT 1'in ve TV 8'in ne halde olduğu ortada

Yanıtla

@ Adsız,

Bir kanalın başarısını veya başarısızlığını tek bir programa bağlayamayız. Ayrıca, Komedi Dükkanı bu kanalların başarılı yapımlarından birisiydi.

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!