Ntvmsnbc.com Kabuk Değiştiriyor

Türkiye'de haber yayıncılığının öncü kanallarından NTV'nin internet sitesi ntvmsnbc.com yenileniyor. Yakında yeni yüzüyle okurlarının karşısına çıkmaya hazırlanan site test yayınına başladı.

Türkiye'nin ilk haber kanalı NTV'nin internet ortamında birçok başlıkta haberleri takipçisine ulaştırdığı ntvmsnbc.com sitesi uzun süre sonra değişim geçiriyor. Benim de sıkça takip ettiğim ve hızlı ve güvenilir bulduğum site yakında yeni görselliği ve yapısıyla yayınına devam edecek.

ntvmsnbc.com'un şu anki teması nispeten daha sade. Metin halinde haberlerin yanı sıra video ve fotoğraf galerisine de sahip. Ancak site yöneticileri değişimin yeni bir soluk getireceğini ummuş gibi görünüyorlar. Uzun bir süre sonra site tamamen değişiyor.

ntvmsnbc.com'un yeni hali esas yayın öncesi test yayınında. Henüz eksiklikleri bulunmakla birlikte yakın zamanda esas url'den yayına başlayacak. Yeni haliyle site daha görsel ve dinamik görünüyor. Özellikle haberlerin başlıklar halinde kategorizasyonuna önem verilmiş. Anladığım kadarıyla sitede çeşitli kişiselleştirme özellikleri de mevcut olacak. Örneğin kullanıcı isteğine göre kategorileri (Türkiye, dünya, ekonomi, spor gibi...) sayfa içinde sıralayabilecek ve her kategori modülünde kaç adet haber gösterileceğine karar verebilecek.

Yeni haliyle sitenin ne zaman yayına başlayacağı ise şu an (yazının hazırlandığı zaman) itibariyle duyurulmuş değil.

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!