Lösev'in Kent Projesine Bir Tıkla Destek Olun!

Kanser amansız bir hastalık ama bugünün bilgi düzeyi ve tıbbi uygulamalarıyla birçok kanser türünde tedavi mümkün. Tedavi için erken teşhis kadar tedavi sürecinin gerekli ihtiyaçlarının karşılanması da önem arz ediyor. Bu hususta iki sorun var: Birincisi, kanserli birey ve ailesinin masrafları karşılaması; ikincisi gerekli klinik alt yapının olması.
Lösev (Lösemili Çocuklar Vakfı), Türkiye'de yüzlerce lösemi (kan kanseri) hastası çocuğun ihtiyaçlarının karşılanması ve onlara daha iyi şartlar sağlanması için çalışan bir vakıf. Bu vakıf kendi kaynakları ve uluslararsı fonlar kullanılarak lösemili çocuklar için bir kent kurmayı planlıyor. Amaç, ilik nakli için bekleyen çocukların ölmesini engelemek. Amaç hasta çocukların ihtiyaçlarını karşılamak, onlara ve ailelerine destek olmak. Bu noktada devletten tek beklentileri 100 dönüm arsa tahsisi. Ancak 5 yıldır beklemelerine ve gerekli baş vuruları yapmalarına rağmen cevap alamıyorlar.



Bu noktada dikkatleri çekmek için bir kampanya başlatmışlar. Siz de Lösev'in "Kent" projesine dikat çekmek için buradaki sayfayı ziyaret edin ve destek vermek için sayfanın altındaki tuşa tıklayın. Amacı 5 milyon tık olan kampanya bu yazı yazılırken 553. günündeydi ve 7 buçuk milyonu aşkın tık almıştı. Ancak kampanya henüz amacına ulaşabilmiş değil. Siz de duyarlı davranın ve bir dakikanızı almayacak bu işlemi yapın. Daha duyarlı ve güçlü bir toplum için, çocukların yaşaması için verdiğiniz desteğe şimdiden teşekkürler. Ayrıca Lösev'i de bu proje ve bugüne kadar verdikleri diğer hizmetler için kutluyorum.

4 yorum

biliyorum çok zor birşey.benimde halamın torunu lösemili.saçları döküldü.birgün okulda ing.öğretmeni lösemili çocuklar hakkında bir slayt izletti.ben çok fazla ağlamıştım.yalnız bu siteye daha çok yorum gerek 1 yorumla olmaz.

Yanıtla

Duyarlılığın için teşekkürler. Bahsettiğin akrabana da acil şifalar diliyorum.

Yanıtla

Ben Başkent Üniversitesi iletişim Tasarımı topluluğu başkanı olarak LÖSEV e sosyal sorumluluk projesi adı altında gönüllü projesi hazırlamaya başladım. Destek vermek isteyen arkadaşlarımızın facebook dan iletişim tasarımı topluluğu olarak eklemeleri veya aynı sosyal paylaşım sitesinden ozel msj atmaları yeterli olacaktır... Sadece lösemi değil hastalık genel olarak zordur... küçük yaşta hasta olmak hem eçvreye hem de hastaya fazlasıyla acı verir... Destek olalım

Yanıtla

@ umut,
Umarım projeniz faydalı ve başarılı olur. Size ve ekip arkadaşlarınıza iyi çalışmalar diliyorum.

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!