FIFA 09 Demo



EA Sports'un merakla beklenen futbol oyunu FIFA 09'un demosu yayınlandı. Oyunun PC versiyonu için 11 Eylül günü yayınlanan demonun boyutu 767 MB. Demoda oyunculara 6 takımı yönetme imkanı veriliyor. Bu altı takım şunlar: Marseille, Schalke, Real Madrid, Chelsea, AC Milan ve Toronto FC. Demoda 2 x 2 dakikalık maçlar oynanabiliyor. Normal maç oyununun yanı sıra Be A Pro modu da denemek için oyunculara sunulmuş. Demoda ayrıca oyunla ilgili bilgiler ve videolar mevcut.

FIFA 09 Demosunu indirmek için tıklayın.

Demonun boyutu fazla ve oyunun çıkmasına az zaman kaldı. Kotalı internet kullanıcısı olarak ve bu faktörleri göz önüne alarak demoyu indirmedim. Ancak yazının başında FIFA 09 demosundan görüntülerden oluşan bir video var. Bir izlenim edinmek için izlemenizi tavsiye ederim.

Forumlardan ve sitelerden takip ettiğim kadarıyla görüntü ve ses kalitesi, sistem gereksinimleri gibi hususlarda FIFA 09'un performansı iyi görünüyor. Şikayetler arasında oyuncu (Oyuncuların kambur olduğu söyleniyor.) ve top (Topun büyük ve balonumsu olduğundan yakınılıyor.) modellemesindeki hatalar var. Fare ile kontrol, oynanabilirlik, Be A Pro'daki 3. kişi (third person) kamerası gibi özellikler ise oyunun artıları olacak gibi görünüyor.

FIFA 09'un 3 Ekim'de piyasaya çıkması bekleniyor. Çıkış gününe kadar, demoyu oynayanların tavsiyeleri doğrultusunda oyundaki eksiklikler giderilirse oyun daha da güçlenecektir.

Yorum Gönder

Yorum yaparken Türkçe'yi doğru kullanma ve argo sözcüklerden kaçınma hassasiyetiniz için teşekkürler!